Selectează o Pagină

Amânare FOREVER HIT

În primul rând vă mulțumim că ați cumpărat carduri de acces la evenimentul Forever Hit care, din cauza evoluției recente a situației epidemiologice, a fost amânat pentru 2022 și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpinau artiștii fie de a veni în București, deoarece veneau din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, am fost nevoiți să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfășoare în 18 Septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior.

Este o situatie care pune în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, o situație care poate genera prejudicii dintre cele mai grave și pentru care Forever Hit nu poate să-și asume răspunderea.

După cum sigur vedeți și dvs. pe toate canalele media (TV, radio, etc), situatia epidemiologică generată de acest val 4 Covid-19 se înrăutățește de la oră la oră.

TOATE CARDURILE DE ACCES ACHIZIȚIONATE RĂMÂN VALABILE PENTRU 2022!

Pentru că vă respectăm foarte mult pe dumneavoastră, toți cei care ați cumpărat carduri de acces pentru FOREVER HIT, vă anunțăm că dacă decideți să păstrați valabilitatea cardurilor de acces veți putea intra atât la ediția reprogramată a FOREVER HIT (vom anunța data în cel mai scurt timp posibil) dar și la a doua ediție a DISKOteka Festival, care se va desfășura în perioada 3-5 iunie 2022 la Timișoara.

Biletele de spectacol sunt tratate ca și excepții privind returnarea produselor achiziționate la distanță conform OUG nr 34/2014, și astfel consumatorul nu are drept de retragere.

Folosind formularul de mai jos puteți înregistra o cerere de returnare a contravalorii cardurilor de acces achiziționate pentru evenimentul „FOREVER HIT” care a fost amânat pentru 2022 din cauza situației epidemiologice.

* Informațiile bancare de mai jos sunt necesare DOAR în cazul în care cardul utilizat inițial nu mai este activ.

* Pentru a începe procesul de returnare a contravalorii cardurilor de acces, dumneavoastră trebuie să trimiteți acest formular completat.

* Se returnează doar contravaloarea cardurilor de acces, fără taxele de intermediere, procesare, administrare comandă și servicii conexe, conform regulamentului.

Acord confidențialitate

15 + 11 =

Noi, organizatorii, suntem puși fără voia noastră într-o situație dificilă.

Suntem conștienți de faptul că și dumneavoastră sunteți puși într-o situatie neplăcută, din cauza situațiilor neprevăzute și a măsurilor restrictive impuse de autorități din cauza epidemiei Covid-19.

Dorim să vă asigurăm în continuare de buna noastră credință. De îndată ce dvs. completați acest formular de returnare, noi verificăm veridicitatea informațiilor oferite și începem procedura de restituire a banilor, conform regulamentului.