Selectează o Pagină

Haddaway, artistul care în anii ’90 făcea furori cu melodia „What is Love”, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola și DC News, că trăiește o poveste de dragoste cu o româncă.

Haddaway se află în România zilele acestea, pentru a promova Festivalul Forever Hit, care va avea loc în luna septembrie, la București. Artistul anilor ’90 va concerta pe Arena Națională alături de alte nume grele din industria muzicală. 

Recent, artistul internațional a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit că petrece foarte mult timp în România. Pe lângă faptul că este îndrăgostit iremediabil de natura și de oamenii din țara noastră, super starul mai are un motiv pentru care ne vizitează atât de des. Femeia cu care se iubește de 4 ani de zile este româncă. 

Georgiana Ioniță:  Care este lucrul care îți place cel mai mult în România sau lucrul care te-a făcut să revii de atâtea ori?

Haddaway: Femeile frumoase. OK, m-ai prins. M-ai prins. OK, domnilor, înțelegem cu toții. Nu mai spun nimic. De fapt, am o frumoasă, frumoasă, frumoasă iubită româncă, de 4 ani.

Georgiana Ioniță: Deci acesta este unul dintre motivele pentru care ești aici.

Haddaway: Da. Părinții ei sunt minunați și ne înțelegem foarte bine.  Este, de asemenea, o profesionistă. Facem multe afaceri împreună și avem, de asemenea, o viață privată foarte, foarte stabilă. Deci e bine.

Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, a devenit celebru în 1993, când piesa lui „What is Love” a ajuns pe locul 1 în 14 tări. 

Artistul în vârstă de 56 de ani este oficial Brand Ambassador pentru primul mare festival din România ce a fost deja confirmat, un festival maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi cele mai mari nume ale anilor ’80 și ’90. 

Haddaway a urcat și pe scena Diskoteka Festival, în urmă cu doi ani, la Timișoara. Evenimentul a strâns atunci peste 100.000 de persoane în cele trei zile de distracție. Anul acesta, organizatorii au decis să facă un festival de o zi, pe Arena Națională din București în luna septembrie, acolo unde se vor reuni peste 20 de nume mari ale anilor ’80 și ’90. Așa a luat naștere „Forever Hit”, cea mai mare discoteca în aer liber din Europa. 

Sursa: https://www.dcnews.ro/haddaway-artistul-care-a-facut-furori-cu-piesa-what-is-love-se-iubeste-cu-o-romanca_823653.html