Selectează o Pagină

Haddaway, cunoscut pentru hit-ul din anii 80 „What is love”, a confirmat prezența la „Forever Hit”, pe 18 septembrie la Arena Națională din București.

Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, este oficial Brand Ambassador pentru primul mare festival din România ce a fost deja confirmat, un festival maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi cele mai mari nume ale anilor ’80 și ’90.

Haddaway a urcat și pe scena Diskoteka Festival, în urmă cu doi ani la Timișoara. Evenimentul a strâns atunci peste 100.000 de persoane în cele trei zile de distracție. Anul acesta organizatorii au decis să facă un festival de o zi, pe Arena Națională din București în luna septembrie, acolo unde se vor reuni peste 20 de nume mari ale anilor ’80 și ’90. Așa a luat naștere „Forever Hit”, cea mai mare discoteca în aer liber din Europa.

“Indiferent de condițiile restrictive, după discuții cu autoritățile, ne-am luat toate măsurile organizatorice ca acest eveniment Forever Hit să aibă loc în acest an. Și asta într-un an în care toate festivalurile mari au fost amânate pentru 2022! Pur și simplu vom pecetlui revenirea la normalitate.

Ușor ușor, oamenii în România, vor reînvăța starea de normalitate după un an de restricții. O singură zi de festival internațional foarte bine organizată și condusă după toate regulile sanitare pentru un eveniment de mari dimensiuni, va aduce o stare de bine și de încredere în viitor”, au transmis organizatorii.

Sursa: https://www.europafm.ro/haddaway-promite-un-show-in-romania-anul-acesta/