Selectează o Pagină

Termeni și condiții

TERMENI GENERALI

Bine ați venit pe website-ul oficial FOREVERHIT (denumit în continuare ”Site-ul”). Site-ul este deținut și operat de Diskoteka Festival SRL, CUI: RO39858299, J40/12994/2018 (denumit în continuare ”Compania” sau ”noi”).

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care sunteți autorizat să folosiți Site-ul, orice alte subdomenii și versiunea de mobil (colectiv denumite Site-ul) sau să interacționați cu celelalte tehnologii disponibile la fața locului sau pe web, precum WIFI-ul disponibil în incinta festivalului.

Prin folosirea Site-ului sunteți de acord cu prevederile prezenților Termeni și condiții.

Referitor la modul în care regulile sau regulamentele adiționale afectează folosirea Site-ului, respectivele regulamente sunt introduse prin referință în prezenții termeni și condiții.

Prin folosirea Site-ului sunteți de acord cu termenii și condițiile prezente. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, încetați folosirea Site-ului imediat.

Dreptul dumneavoastra de a accesa Site-ul este condiționat de confirmarea că aveți vârsta legală de a încheia un contract cu caracter obligatoriu și că nu sunteți o persoană căreia îi este interzis accesul conform legilor României sau oricărei alte țări.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul Site-ului nostru se oferă informații despre festival și alt conținut care ar fi de interes pentru dumneavoastră, se vând bilete și merchandise. În cazul în care se vor adăuga noi servicii, conținut sau funcții noi, utilizarea acestora face obiectul acestor termeni și condiții.

MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI ALE SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice parte a Site-ului cu sau fără un anunț prealabil. Nu vom fi responsabili dacă dorim să exercităm acest drept. Prin acordul cu prezenții termeni și condiții luați la cunoștință și acceptați că nu garantăm accesul continuu, securizat și neîntrerupt la Site-ul nostru sau că operarea Site-ului va fi neîntreruptă sau lipsită de erori. Luați la cunosțință că folosirea Site-ului poate fi afectată negativ de numeroși factori sau circumstanțe în afara controlului nostru.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ne angajam să nu trasmitem datele personale ale utilizatorilor către terți și să le folosim doar cu scopul contactării clienților noștri în vederea informării acestora în legătură cu diferite aspecte legate de funcțiile Site-ului și ofertele noastre.

Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate în întregime.

INFORMAȚII LEGATE DE DREPTURILE DE AUTOR ȘI MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Tot conținutul, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală legate de conținut, incluzând, făra se limita însă, designul, text, grafica, interfața, selecția și aranjarea acestora sunt deținute de Companie, cu toate drepturile rezervate. În unele cazuri, conținutul poate fi sub licența altor companii. Acest conținut este protejat de drepturile de proprietate intelectuală ale Companiei sau proprietarilor acestora. Toate mărcile înregistrate expuse pe Site sunt proprietatea deținătorilor respectivi, și nu constituie nici o confirmare, nici o recomandare a acestor părți. Mai mult, utilizarea acestor mărci înregistrate sau link-urilor către alte site-uri nu au ca scop asocierea directa sau indirectă a respectivilor terți cu Compania.

DISPOZITIVE MOBILE

Dacă accesați Site-ul nostru prin intermediul dispozitivelor mobile luați la cunoștință că se vor aplica tarifele standard ale companiei dumneavoastră de telefonie mobilă.

RECLAMAȚII ÎN LEGĂTURĂ CU CONȚINUTUL

Dacă considerați că orice conținut disponibil pe Site se află în contradicție cu prezenții termeni și condiții sau este nepotrivit, vă rugăm raportați respectivul conținut trimițând un mail la adresa [email protected]

EVENTUALE SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR

Ne rezervăm dreptul de a modifica, schimba sau actualiza prezenții termeni și condiții oricând, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați în mod regulat prezentul document pentru a lua la cunoștință de eventualele schimbări. Modificările vor avea efect imediat dupa publicarea acestora pe Site, fără notificare prealabilă. Folosirea în continuare a Site-ului după postarea modificărilor echivalează cu luarea la cunoștință și acceptarea schimbărilor aduse și nu veți putea aduce niciun amendament prezenților termeni.